FORUM INDYJSKIE Strona Główna FORUM INDYJSKIE
KĄCIK DLA FANÓW KULTURY INDYJSKIEJ

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Akshay Kumar
Autor Wiadomość
priyusia 

Wysłany: 2010-04-24, 08:12   

A mój pierwszy film z nim to Aitraaz. Świetny aktor

nikitka19872 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-06-17, 00:00   

Ten koleś swoimi rolami rozśmiesza mnie do łez, uwielbiam go!!! Jako amant również jest bardzo dobry, ale uwielbiam go w rolach "przystojnego głupka" :P Uwielbiam również oglądać jego przeróżne występy na gali rozdania nagród itd co on tam wyprawia he he he

simi 
Mała :]

Wysłany: 2010-06-17, 09:35   

Ja nie umiem się do niego przekonać. :( Koleżanka próbuje i próbuje, ale jakoś nie umiem go polubić, no... :(

KatrinaKhan 
Salmanka

Wysłany: 2010-06-28, 21:27   

Bardzo go lubie w rolach głupków i amantów szczególnie u boku Kat albo Salmanka i Priynki ale w powaznych rolach już nie , chyba nie jest w nich najlepszy.

leśniak 

Wysłany: 2010-07-25, 10:59   

Akshay mimo swojego wieku jest dla mnie takim słodkim, wiecznie młodym, pełnym energii chłopakiem :-) bardzo go lubię, świetnie tańczy i potrafi zagrać w każdym rodzaju filmie, niezależnie czy jest to komedia, romans czy dramat jest dla mnie przekonywujący :-)
Na początku drażnił mnie jego głos, szczególnie w pierwszym filmie w którym go widziałam,a był to Dil To Pagal Hai, z czasem się przyzwyczaiłam,ale nigdy nie przyzwyczaję się chyba do jego przerażającego śmiechu :-P
Fajnie potrafi zagrać totalnych głupków :-P
Są filmy które bardzo lubię, ale są i też takie, których nie potrafiłam doglądać jak np. De Dana Dan, Garam Masala...
Ale za to bardzo podobały mi się: Kambakkht Ishq, 8 x 10 Tasveer , Heyy Babyy, Namastey London , Humko Deewana Kar Gaye, Aitraaz :-)

pyska178 
pyska178

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-07-25, 17:54   

na początku wogóle mi się nie podobał... był jakiś taki sztuczny... ale im więcej filmów z nim tym lepiej. kolejna postać która zyskała przy bliższym poznaniu :mrgreen: rozbroił mnie grając głupka w tashan - genialnie mu to wyszło i jakoś nie potrafię wyobrazić sobie kogoś innego w tej roli. fajnie też się spisuje w romansach. chciałabym jeszcze zobaczyć go w jakiejś negatywnaj roli, jak narazie to mi nie było dane :-(

Odpowiedz do tematu