|
Akshay Kumar |
| Autor |
Wiadomość |
priyusia

|
Wysłany: 2010-04-24, 08:12
|
|
|
| A mój pierwszy film z nim to Aitraaz. Świetny aktor |
|
|
|
 |
nikitka19872

Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 09 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Poland
|
Wysłany: 2010-06-17, 00:00
|
|
|
Ten koleś swoimi rolami rozśmiesza mnie do łez, uwielbiam go!!! Jako amant również jest bardzo dobry, ale uwielbiam go w rolach "przystojnego głupka" Uwielbiam również oglądać jego przeróżne występy na gali rozdania nagród itd co on tam wyprawia he he he |
_________________ Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje.
 |
|
|
|
 |
simi
Mała :]

Wiek: 15 Dołączyła: 22 Maj 2010 Posty: 138 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-06-17, 09:35
|
|
|
Ja nie umiem się do niego przekonać. Koleżanka próbuje i próbuje, ale jakoś nie umiem go polubić, no... |
_________________ 'Pokaż światu, co potrafisz. A zresztą, świat jest nieważny. Pokaż to sobie.'
 |
|
|
|
 |
KatrinaKhan
Salmanka

Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2010 Posty: 194 Skąd: Mikołów ( Śląsk)
|
Wysłany: 2010-06-28, 21:27
|
|
|
| Bardzo go lubie w rolach głupków i amantów szczególnie u boku Kat albo Salmanka i Priynki ale w powaznych rolach już nie , chyba nie jest w nich najlepszy. |
_________________ *"Salman is one person who doesn't show his of gold"
Priynka
 |
|
|
|
 |
leśniak

|
Wysłany: 2010-07-25, 10:59
|
|
|
Akshay mimo swojego wieku jest dla mnie takim słodkim, wiecznie młodym, pełnym energii chłopakiem bardzo go lubię, świetnie tańczy i potrafi zagrać w każdym rodzaju filmie, niezależnie czy jest to komedia, romans czy dramat jest dla mnie przekonywujący
Na początku drażnił mnie jego głos, szczególnie w pierwszym filmie w którym go widziałam,a był to Dil To Pagal Hai, z czasem się przyzwyczaiłam,ale nigdy nie przyzwyczaję się chyba do jego przerażającego śmiechu
Fajnie potrafi zagrać totalnych głupków
Są filmy które bardzo lubię, ale są i też takie, których nie potrafiłam doglądać jak np. De Dana Dan, Garam Masala...
Ale za to bardzo podobały mi się: Kambakkht Ishq, 8 x 10 Tasveer , Heyy Babyy, Namastey London , Humko Deewana Kar Gaye, Aitraaz |
|
|
|
 |
pyska178
pyska178

Pomogła: 1 raz Wiek: 19 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 86
|
Wysłany: 2010-07-25, 17:54
|
|
|
na początku wogóle mi się nie podobał... był jakiś taki sztuczny... ale im więcej filmów z nim tym lepiej. kolejna postać która zyskała przy bliższym poznaniu rozbroił mnie grając głupka w tashan - genialnie mu to wyszło i jakoś nie potrafię wyobrazić sobie kogoś innego w tej roli. fajnie też się spisuje w romansach. chciałabym jeszcze zobaczyć go w jakiejś negatywnaj roli, jak narazie to mi nie było dane |
_________________ Głupca od kretyna oddziela cienka linia. Na jednym jej końcu głupiec na drugim kretyn. Wymaż linię i powiedz, który jest który... |
|
|
|
 |
|
|